紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:33 | 人浏览

【答案】阅读短文之后,做选择题。

阅读短文之后,做选择题。

My name is Mike. I’m 12.I like singing. I am from Xiangfan. My friends and I had a long holiday last month. We went on a trip. I went to Hangzhou with my parents by plane. We saw the West Lake. John is my cousin. He is one year older than me. He went to Beijing by train. He visited the Great wall. Alice is my pen pal. She is from Canada. She is in Guangzhou now. She went to Hong Kong by bus .She ate good food and bought some presents. We had a good time.

【1】John is _______ years old. ( )

A. 12 B. 13 C. 11

【2】Mike’s hobby is ______. ( )

A. swimming B. dancing C. singing

【3】John went to Beijing by _______. ( )

A. plane B. bus C. train

【4】Alice is from _______. ( )

A. the USA B. Canada C. China

【5】Alice went to _______ by bus. ( )

A. Hong Kong B. Guangzhou C. Xiangfan

【答案】

【1】B

【2】C

【3】C

【4】B

【5】A

【解析】

答案有错

上一篇:阅读短文,根据短文,选择最合适的选项。

下一篇:阅读下面的短文,根据短文内容选择正确的答案。

紫气C手机端XML联系我