紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:33 | 人浏览

【答案】阅读对话,判断后面句子的对错。对的在括号中画“√”,错的在括号中画“×”。

阅读对话,判断后面句子的对错。对的在括号中画“√”,错的在括号中画“×”。

Hello! I’m Sarah. I’m 12 years old. I’m thin and I’m 1.50 metres tall. I like reading books. My father is an engineer. He is 0.25 metres taller than me. He goes to work by car. My mother works in a supermarket. She goes to work by bike. I usually go to school on foot, because my home is not far from school.

It was sunny yesterday. I played basketball. I was tired. And tomorrow is Saturday. I’m going to the hospital with my mother, because my mother is ill. On Sunday morning, I’m going to wash clothes. In the afternoon, I’m going to the library with Chen Jie. I’m going to have a busy weekend.

【1】Sarah’s father is 1.75 metres tall. (________)

【2】Sarah’s mother works in the library. (________)

【3】Sarah’s home is far away from school. (________)

【4】Sarah is ill, and she is going to the hospital. (________)

【5】Sarah is going to the library with Chen Jie. (________)

【答案】

【1】√

【2】×

【3】×

【4】×

【5】√

【解析】

答案有错

上一篇:附加题:

下一篇:读短文,判断句子正(T)误(F)。

紫气C手机端XML联系我