紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:33 | 人浏览

【答案】根据短文内容,判断下列句子是(√)否(×)符合原文。

根据短文内容,判断下列句子是(√)否(×)符合原文。

My name is Wu Yifan. I am 12.I am from Hainan. I like singing. My friend and I had a long holiday last month. We went on a trip, I went to Hangzhou with my parents by plane. We saw the West Lake. John is my cousin. He is one year older than me. He went to Beijing by train. He visited the Great Wall. Alice is my pen pal. She is from Canada. She is in Guangzhou now. She went to Hong Kong by bus. She ate good food and bought some clothes. Tim is my classmate. He is English. He went to Mount Huangshan by plane. He climbed the mountains. Tim and Alice are one year younger than me. We are all in Grade 6 now, We are going to a new middle school in September. We will be in Grade 7.

【1】Wu Yifan went to Hangzhou last month. (______)

【2】John is one year younger than Wu Yifan. (______)

【3】Tim is Alice’s classmate. (______)

【4】They will be in Grade 7 in September. (______)

【5】Tim is 13 years old. (______)

【答案】

【1】 √

【2】 ×

【3】 ×

【4】 √

【5】 ×

【解析】

答案有错

上一篇:判断:问题解决过程需要不断扩大问题空间,最终过渡到目标状态。( )

下一篇:判断:中学阶段同辈群体对人格发展的影响在某种程度上甚至超过父母。 ( )

紫气C手机端XML联系我