紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:52 | 人浏览

【答案】阅读理解。阅读短文,根据短文内容选择正确的选项,把所选择答案的字母代号填入题前的括号内。

阅读理解。阅读短文,根据短文内容选择正确的选项,把所选择答案的字母代号填入题前的括号内。

I have a new pen pal. Her name is Amy. She is eleven years old.She lives in America. She likes making kites. She goes to school by bike. Her mother works in a school. She is a teacher. She teaches music. She likes collecting stamps. Her father is a policeman. He likes listening to music. He goes to work by bus. Amy says her family is going to take a trip next weekend. They’re going by train. I hope they have a good time.

【1】My new pen pal lives in _______. ( )

A. China B. America C. England

【2】Amy likes _______. ( )

A. making a snowman B. playing basketball C. making kites

【3】Amy’s mum is a _______ teacher. ( )

A. math B. Chinese C. music

【4】Amy’s dad goes to work _______. ( )

A. by bus B. by car C. by subway

【5】_______ is going to take a trip next weekend.( )

A. Make’s family B. Amy’s family C. My family

【答案】

【1】 B

【2】 C

【3】 C

【4】 A

【5】 B

【解析】

答案有错

上一篇:判断:《廉租住房保障办法》规定,“廉租住房保障方式实行货币补贴和实物配租等相结合”。( )

下一篇:判断:《关于促进国家级经济技术开发区进一步提高发展水平的若干意见》(国办发[2005]15号)规定,涉及农用地转用和土地征收,依法需报国务院批准的,国家级经济技术开发区可按城市分批次用地形式单独组织报

紫气C手机端XML联系我