紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:52 | 人浏览

【答案】阅读短文,判断文后句子正(T)误(F)。

阅读短文,判断文后句子正(T)误(F)。

I like my village. There are many trees in my village. There is a river in front of my village. The village is very beautiful in spring. The trees come green. There are many trees and flowers. The flowers are colourful. There are many ducks in the clean river. Many fish swim happily in the river. But I like summer. It’s not hot. It’s very cool. I can play in the river with my friends. Do you like my village? Welcome to my village.

【1】There are many mountains in my village. (______)

【2】The trees and flowers are colourful in spring. (______)

【3】I can play with my friends in the river in summer. (______)

【4】There are many fish and ducks in the river. (______)

【5】It is very hot in summer in my village. (______)

【答案】

【1】F

【2】F

【3】T

【4】T

【5】F

【解析】

答案有错

上一篇:判断:土地的经济供给量是个不变的量,土地经济供给量不会受人类社会活动的影响。(  )

下一篇:阅读理解,判断以下句子与短文内容是(T)否(F)相符。

紫气C手机端XML联系我