紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:50 | 人浏览

【答案】Alice is twelve years old. She was born (出生于)on November twenty-seventh. Mrs. Smith is her mother. T

Alice is twelve years old. She was born (出生于)on November twenty-seventh. Mrs. Smith is her mother. Today is Alice‘’s thirteenth birthday. There is a party for her. In the dining room, a birthday cake is on the table. There are some bananas, oranges, strawberries and apples on the table. Lots of her friends come to her birthday party. And her friends buy

her lots of nice gifts. Oh, what do her parents buy her? Can you guess?

Just then Alice sees a red card in her mother’s hand. It says: Happy birthday to you, dear Alice. There is a nice present for you. Go to your bedroom, and you can find it on your desk.

Alice runs to her room. Ah, there is a new computer on her desk! How happy she is!

【1】Alice’s birthday is on________.

A. December 7th B. November 17th

C. December 27th D. November 27th

【2】Alice’s __________buy her a computer as her birthday present.

A. friends B. classmates C. grandparents D. parents

【3】The birthday cake is___________.

A. on the desk in Alice’s room B. on the table in the living room

C. on the table in the dining room D. on the desk in the classroom

【4】There isn’ t any_________ on the table.

A. apples B. ice-creams C. oranges D. strawberries

【5】The passage is mainly about____________.

A. an English party B. a birthday party

C. an art festival D. an English festival

【答案】

【1】D

【2】D

【3】C

【4】B

【5】B

【解析】

短文大意:爱丽斯的生日是11月27日,今天是她的13岁生日,在家里为她举办了一个生日派对,许多朋友都来参加她的生日聚会,并为她买了许多漂亮的礼物。她的父母给她买了

一台新电脑!她是多么幸福啊!

【1】细节理解题。根据短文开头的句子“Alice is twelve years old. She was born (出生于)on November twenty-seventh”可知,爱丽丝的生日在11月27日,故答案为D。

【2】细节理解题。根据“Oh, what do her parents buy her? Can you guess?”后面的段落可知,父母为她买了一台电脑,故答案为D。

【3】细节理解题。根据文中句子“In the dining room, a birthday cake is on the table.”可知,生日蛋糕在餐厅的桌上。故答案为C。

【4】细节理解题。根据文中句子“There are some bananas, oranges, strawberries and apples on the table.”可知,桌子上没有冰激凌,答案为B。

【5】主旨大意题。根据文中句子“Today is Alice’s thirteenth birthday. There is a party for her.”可知,短文主要介绍了爱丽斯13岁的生日派对,故答案为B。

答案有错

上一篇:判断:幼儿园课程就是指幼儿园根据教育目的编写的教学材料与主题活动的总称。

下一篇:判断:父母是儿童个性、社会性、智力发展等方面的第一个也是最重要的环境影响因素。

紫气C手机端XML联系我