紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:38 | 人浏览

【答案】All the housewives who went to the new supermarket had one great wish to be the lucky customer(顾客)wh

All the housewives who went to the new supermarket had one great wish to be the lucky customer(顾客)who didn’t have to pay for shopping .For this was the notice(布告)just inside the entrance promised (允诺). It said , “Remember, once a week, one of our customers get free goods . This may be your lucky day.”

For several weeks Mrs Edwards hoped, like many of her friends , to be lucky customer, Unlike her friends, she never gave up hope . The cupboards in the kitchen were full of things she didn’t need, Her husband tried to stop her, but he failed. she dreamed of the day when the manager (经理) of the supermarket approach her and said, “Madam, this is your lucky day. Everything in your basket is free.”

One Friday morning after she finished her shopping and took it to her car, she found that she forgot to buy some tea. she went back to the supermarket, got the tea and went towards the cask-desk. As she did so, she saw the manager approach her . “Madam,” he said , holding out his hands, “ You are only lucky customer and everything you have in your basket is free.”

【1】All the housewives who went to the supermarket ________.

A. liked everything there

B. wanted to do shopping without paying

C. liked the supermarket because everything in it was free

D. wanted to be lucky to see the manager .

【2】This market wanted someone to be lucky customer because it ________.

A. wanted to play a joke on someone B. wanted to attract(吸引)more customers.

C. wanted to send housewives goods D. liked housewives to buy things .

【3】Mrs Edwards dreamed of ________.

A. the manager’s talking to her B. making friends with other housewives

C. buying all things in the market without pay. D. buying some things without pay .

【4】The manager held out his hand , saying, “________”

A. Would you like to buy some more things ?

B. You’re welcome.

C. You are only lucky customer and everything you have in your basket is free.

D. Can I help you ?

【5】From the passage we can know that ________.

A. a lot of people became luck customers

B. the manager is a kind man

C. Mrs Edwards spent much money on things she needed .

D. few people got free goods .

【答案】

【1】B

【2】B

【3】D

【4】C

【5】D

【解析】

文章讲述了一个家庭主妇想在超市成为幸运顾客的故事。

【1】根据All the housewives who went to the new supermarket had one great wish to be the lucky customer(顾客)who didn’t have to pay for shopping .故选B

【2】根据A. wanted to play a joke on someone想和某人开玩笑; B. wanted to attract(吸引)more customers.想吸引更多的顾客;

C. wanted to send housewives goods 想发送给家庭主妇东西; D. liked housewives to buy things .喜欢家庭主妇买东西;根据常识可知这是商家的促销手段;故选B

【3】根据she dreamed of the day when the manager (经理) of the supermarket approach her and said, “Madam, this is your lucky day. Everything in your basket is free.”故选D

【4】根据she saw the manager approach her . “Madam,” he said , holding out his hands, “ You are only lucky customer and everything you have in your basket is free.”故选C

【5】根据文章内容可知很少有人能成为幸运顾客;故选D

答案有错

上一篇:决定教育性质的根本因素是__________。

下一篇:1966年,联合国教科文组织在《关于教师地位的建议》中提到,应该把教师工作视为__________职业,认为它是一种要求教师具备经过严格训练而持续不断的研究才能获得并维持专业知识及专门技能的公共服务。

紫气C手机端XML联系我