紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:26 | 人浏览

【答案】I'm Molly Taylor.I am a student of No.8 Middle School.I don't like English classes when I st

I'm Molly Taylor.I am a student of No.8 Middle School.I don't like English classes when I start to learn English.Because I think English is difficult.But Now I am good at English.I think if we know how to study English,we will find it very interesting and easy.Here are some ways to help you.

★Don't be afraid of speaking English.

★Listen to English speakers often.

★Watch lots of English movies.

★Listen to English radio shows.

★Do many English exercises.

★Write to your friends in English.

There are so many ways(方式) to study English and we can use our favorite ones.But I think the most important thing is to study English every day. When we meet some difficulties,we can ask our teachers or classmates for help.

【1】How is Molly's English now?

A. Good. B. Not bad.

C. Terrible. D. Just soso.

【2】How many ways are mentioned(提及) in the passage?

A. Five. B. Six. C. Seven. D. Eight.

【3】Which way is NOT mentioned in the passage(文章)?

A. Listen to and sing English songs.

B. Do English exercises.

C. Watch English movies.

D. Write to your friends in English.

【4】The writer thinks that the most important thing to study English is ________.

A. to study English every day

B. to ask your classmates for help

C. to write to your friends in English

D. to ask your teachers for help

【答案】

【1】A

【2】B

【3】A

【4】A

【解析】

本文莫莉泰勒介绍了学好英语的一些方法:不要怕说英语;经常听英语演讲者说;看英语电影和电视;听英语歌曲;听英语广播节目;做许多英语练习;用英语给朋友写信。但是最重要的是要每天学习英语。遇到困难时,可以向老师或同学们寻求求助。

【1】细节理解题。根据短文中的句子“But Now I am good at English.”可知,现在莫莉的英语很好,答案为A。

【2】细节理解题。根据星号所列举的内容可知,短文介绍了学好英语的6种方法,故答案为B。

【3】细节理解题。根据文中内容“★Don't be afraid of speaking English.★Listen to English speakers often.★Watch lots of English movies.★Listen to English radio shows.★Do many English exercises. ★Write to your friends in English.”没有提到听、唱英文歌曲。故答案为A。

【4】细节理解题。根据文中句子“But I think the most important thing is to study English every day.”可知,作者认为最重要的是每天学习英语。故答案为A。

答案有错

上一篇:There is an old tiger in the forest(森林).He doesn't want to look for (寻找) food now.He often lets

下一篇:根据短文内容,判断正误。正确的填T,错误的填F

紫气C手机端XML联系我